Sunday, December 27, 2009

Kembara terus berjalan

assalamua'laikum..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


~Alhamdulillah dan insya allah saya akan kembali menjadi pelajar semula. Hari ini hari pertama saya akan mengahadiri kuliyyah di UM. saya kini melanjutkan pengajian Master of Syariah dalam jabatan Syariah dan Undang-undang. Selamat maju jaya saya ucapkan pada semua juga, insya allah kita sama-sama doa agar semua urusan dipermudahkannya. Moga ilmu yang diperolehi mampu diamalkan dan bermanfaat untuk Islam dan umatnya ~

6 comments:

saifuddin.amran said...

Selamat datang ke UM! Walaupun saudari sambung master, tapi saya senior anda di sini ye. Sila hormat. Haha

Ada masa melawatlah Fakulti Sains.

cik santun.. said...

wah kak ecot!!
alhamdulillah..

dah takde la ustazah garang kt hisamuddin tu lg ye??

apis baik said...

ahiasah!
waaa dh masuk UM amek master skrg, tahniah! :D
bile balik mesia xbtau pon wuu T_T

p.s. kucing cane sehat x? ke dh lame mati =/

ishikawa said...

assalamualaikum
ahiasah..
windu awak~



tahniah dpt rezeki sambung belajar.. ingat bukan ijazah yang kita kejar, tapi yakinlah ini salah satu wasilah untuk kita bantu agama...

doakan kitorg juga..
6 bulan lagi..
takoooot...

(nape, ek susah nk sntiasa hadirkan hati- belajar kerana Allah... sbb tu la w/pun rasa da banyak baca, tp x rasa bertmbh iman d dada... pastu tak rasa bersalah pulak tu.. huuu ... T_T)

alhanin said...

TO saifuddin.amran : insya allah senior :)

to cik santun : eheh, sape kata akak garang, anak murid akk je yang nakal ^_^ tapi semua anak murid rindu kat akk tau

to apis : ,macam mana nak contact, tak timbul2.. kucing sehT, LhMDULILLh mINTin je kecomelan dia


to kak ishikawa : em rasanya bukanlah pakar sangat nak jawab hehehe cuma bagi kita, bila kita beljar2 ni, jgn lupa selalu kaitkan tujuan kita hidup kat muka bumi ni

mungkin satu yang boleh kita sama2 amalkan, rajin baca istigfar mcm ustaz wan yusrizal cakap. insya allah

kdg2 bila terlau fokus dan pentingkan akademik mgkin menyebabkan hati kita makin kosong. wallahua'lam

NORAIZAH said...

Tahniahla dik, sama2lah kita berjuang lagi memantapkan ilmu..